Reactie plaatsen

Reacties

Yvette
een jaar geleden

Samen met een vriendin iedere maandag 1,5uur maken we allemaal leuke dingen en Elena helpt altijd met t begeleiden en leren zodat t ook echt eindigt in de leukste dingen. Ze is erg rustig, enthousiast en professioneel.

Maria
4 jaar geleden

Naailes bij Elena. Ik om inmiddels anderhalf jaar bij Elena. Ik heb er graag 2 uur in de auto voor over. Elena is zeer deskundig, ze kan alles! Ze is heel vriendelijk en geduldig met mij als amateur. De lessen zijn altijd gezellig. Ik kom er ontspannen en geïnspireerd vandaan. Dank je wel Elena!

mariska jansen
6 jaar geleden

Elena ervaar ik als een geweldige docente! Ze laat je al doende leren, is heel vriendelijk en geduldig en zelf zeer deskundig! Na iedere les kom ik vol positieve energie en inspiratie thuis.

Nienke
6 jaar geleden

Ik heb een paar lessen bij Elena gevolgd en ik heb al heel veel geleerd! Ze helpt je heel goed bij alles wat je graag wil maken en geeft tips zodat je evt. zelf thuis ook aan de slag kunt. Als ik wat meer tijd heb, dan ga ik weer lessen bij haar volgen!

Elma van Winsen
7 jaar geleden

Ik ben sinds kort op les bij Elena. In het verleden heb ik veel gemaakt voor mijzelf en mijn dochter. Nu bij Elena leer ik weer veel opnieuw en heel veel nieuwe handigheidjes die het maken makkelijker maakt.

Willemijn
7 jaar geleden

Erg tevreden ben ik over de naailessen van Elena! Ze doet het leuk, ik leer er veel!

Liza Visser
7 jaar geleden

Sinds een paar weken volg ik naailes bij Elena. Erg leuk en leerzaam om te doen! Elena begeleidt op een professionele manier en helpt je waar nodig, zodat je niet zonder resultaat thuis komt. Een aanrader!

Amino Obead
8 jaar geleden

Heeeeeel erg bedankt Elena voor de heeeeeel mooie bakfietshoes (regenhuif).Elena is heel lief, aardig ,geduldig en professioneel . Zij heeft ook kussen (lekker zacht bankje) voor mijn kinderen gemaakt. Elena heeft mooie kleden voor mijn kinderen gemaakt(speciaal en uniek). Ik ben heeeeeeeeeeeel blij en tevreden met mooie resultaten .

Vicky Katsavou
8 jaar geleden

Elena heeft voor mij en mijn dochter mooie kleren gemaakt... Ze is heel lief en geduldig.. Ik ben heel tevreden met de resultaten... Dank je voor alles Elena !!!!!!!!!!

Ilonka Danyal
8 jaar geleden

Elena heeft voor mij een aantal prachtige unieke tassen gemaakt. 3 handtassen van verschillende kleuren, modellen en stoffen en 1 grote stevige opvouwbare kledingtas van spijkerstof welke heel handig is als je kleding koopt (want je krijgt geen plastic tas meer erbij) of zwaardere artikelen bv bij de drogisterij.
Ik ben er heel erg blij mee!
Elena super bedankt! Je bent een topnaaister!!
Je krijgt van mij een dikke 10!
Groetjes van Ilonka

Marina Welleman
8 jaar geleden

Bedankt Elena voor de mooie jurkjes voor mijn dochter! Ze hadden een goede pas vorm en een degelijke kwaliteit. In toekomst wil ik graag nog eens its laten maken.

Chamila Godakanda
8 jaar geleden

Tijdens de les van Elena heb ik in korte tijd het naaien ,patroon tekenen en knippen geleerd.Elena kan echt Super goed naaien en naailes geven.Ik heb heel veel dingen van haar geleerd.Bedankt Elena.

Elena Weijman
8 jaar geleden

Al een aantal jaar maakt Elena Dieleman jurkjes, broekjes, jasjes voor ons dochtertje, vaste klant dus. We zijn heel blij met de kwaliteit vaan haar zelfgemaakte kleding. Elena doet kleding niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ik ken Elena lang en herinner dat toen we beide in Moskou woonde, had ze altijd high class klanten. Tegenwoordig geeft Elena naailes en mijn andere dochter wil ook een paar lessen nemen. Elena Dieleman is een hoge kwaliteit naaister en zeer ervaren naaidocent.

Rating: 5 sterren
11 stemmen